Lediga tjänster

Nedan hittar ni de lediga tjänsterna hos oss på PA Contractor AB. Hittar ni inga lediga tjänster kan du ändå söka till oss på karriar@pacontractor.se. Vi söker ständigt efter erfarna och duktiga mättekniker, markanläggare och grävmaskinister.

Lediga tjänster just nu

Mättekniker

Plats: Stockholmsområdet

PA Contractor AB söker nu en mättekniker inom markanläggning till våra arbetsplatser i Stockholmsområdet. Vi ser gärna att du är erfaren och kan jobba självständigt med de arbetsuppgifterna du får.

Du kommer självständigt utföra mätningsarbeten vid mark- och anläggningsprojekt samt kunna sammanställa mätningar för relationsunderlag, kalkyler och mängdreglering. Vi arbetar med GPS-stång, totalstation samt maskinstyrning. Då du inte arbetar med mättekniska arbetsuppgifter deltar du i anläggningsprojektens dagliga arbete.

Ett krav är att du som söker har mätteknisk utbildning eller motsvarande kunskap såsom erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete.

Som person har du lätt för att samarbeta och har socialkompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du är noggrann, engagerad och tycker det är stimulerande att jobba med utsättning och vill fortsätta utvecklas inom detta yrke. Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar där öppenhet, respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månader provanställning. Ange gärna ditt löneanspråk vid ansökan.

Skicka din ansökan till karriar@pacontractor.se